3 Juli Zomeravond Picknickconcert in Park Zuidbroek

Op vrijdagavond 3 juli organiseert Stichting Vrienden van park Zuidbroek een picknickconcert voor het hele gezin. Vanaf 17.30 uur zijn picknickgasten welkom op het evenementen-terrein en is er een afwisselend programma speciaal ook gericht op kinderen. Zoals Cirque Magnifique met een interactieve circusworkshop en een spectaculaire roofvogelshow. Maar ook fanfare-orkest jong DAP geeft acte de presence.

Het is natuurlijk leuk om je eigen picknick mee te nemen, maar als je geen romplomp thuis wilt, geniet je van onze heerlijke BBQgerechten. De BBQ moet wel vooraf worden besteld. Op onze website (www.parkzuidbroek.nl) staan de mogelijkheden en een bestelformulier.

Voor meer informatie lees de uitnodiging (een PDF-bestand).