Actie voor het KinderLeerOrkest scholengroep Het Kristal.

LionsLions Club Apeldoorn verkoopt kerststollen en kerststaven voor het KinderLeerOrkest.

Lions Club Apeldoorn gaat kerststollen en kerststaven verkopen voor het KinderLeerOrkest in het Kristal. De leden van het orkest zijn kinderen van twee reguliere basisscholen en twee scholen voor kinderen met een beperking (Het Kroonpad en De Zonnehoek) . Het draait allemaal om de muzikale ontmoeting tussen de kinderen van de 4 scholen. Het orkest doet wonderen met de kinderen, maar daar is natuurlijk geld voor nodig.

Het KinderLeerOrkest is geheel afhankelijk van donaties en giften. Lionsclub Apeldoorn wil het orkest daarom in 2016 financieel steunen met de verkoop van kerststollen en kerststaven. Op elke ambachtelijk gemaakte kerststol of amandelstaaf komt € 2,50 ten goede aan het KinderLeerOrkest.

Chris (12 jaar, speciaal onderwijs): “Ik heb voor gitaar gekozen. Ik had nog nooit een instrument gespeeld. Maar het is niet moeilijk. Je krijgt een gitaar en wham, je begint te spelen. Ik heb veel lol in het orkest. Ik heb ook een nieuwe vriend gekregen van de andere school.”

De kinderen in het KinderLeerOrkest krijgen samen muziekles, onder leiding van professionele docenten. Dat kost geld. Maar juist dat sámen musiceren onder een goede begeleiding is voor alle kinderen, met en zonder een beperking, goud waard en levert vele vriendschappen op.

De kerststol/staaf is te bestellen via het bestelformulier op

www.lionsclubapeldoorn.nl/kinderleerorkest . Bestellen is mogelijk tot en met 17 december. Binnen Apeldoorn worden de bestelde stollen en staven thuis bezorgd. Kopers van buiten Apeldoorn kunnen hun bestelling afhalen bij de receptie van het Kristal.

Steun het KinderLeerOrkest, ga naar www.lionsclubapeldoorn.nl/kinderleerorkest en bestel!