Borstkankerinloop “Kanker en Werk”

Donderdag 4 februari

Tijd: 10.00 uur

Plaats: Vosselmanstraat 4

Heeft u borstkanker en wilt u graag andere vrouwen met borstkanker ontmoeten? Dan bent u van harte welkom!

Stichting ‘kLEEF! organiseert iedere eerste donderdag van de maand een inloopochtend voor vrouwen met borstkanker. Het thema is deze maand “Kanker en Werk”. Waar loopt u tegenaan, hoe gaat uw werkgever om met uw ziek zijn, hoe verloopt de communicatie etc. Het kan prettig zijn hierover met elkaar van gedachten te wisselen.

De ochtend wordt begeleid door een mammacareverpleegkundige van het Gelre ziekenhuis en een ambassadeur van “Leven met kanker”.

Vragen? Bel naar: 055-5762676. Mailen kan ook: info@stichtingkleef.nl.

Meer informatie over Stichting ‘kLEEF: www.stichtingkleef.nl of kijk op facebook