Fietsgilde Apeldoorn biedt in 2016 weer mooie tochten

logo klein jpegOp 3 mei fietsen we onze eerste tocht. Dan rijden we door de IJsselvallei in voorjaarsstemming. Daarna volgt er iedere week een andere tocht t/m de derde week van oktober.

Het zijn allemaal ontspannen recreatieve fietstochten, meestal dagtochten en soms middagtochten. De ene keer rijden we door de IJsselvallei, komen daar langs de dorpen of kijken naar de hoogwatergeulen in aanleg. Een andere keer brengen we een bezoek aan de witte pauwen op landgoed Staverden of gaan we naar de bloeiende heidevelden tussen Epe en Heerde.

DSCN4106 - kopie

Op deze gezellige fietstochten bent u onbezorgd een leuk dagje uit. De gidsen weten de weg en vertellen onderweg allerhande wetenswaardigheden. Het tempo is rustig, zodat u voldoende gelegenheid heeft om de omgeving in u op te nemen of een praatje aan te knopen. Er zijn regelmatig pauzes voor koffie, lunch en thee. Rond vier uur komt u na een plezierige dag weer terug op het vertrekpunt.

Deelname staat open voor iedereen tegen betaling van € 2,50.

Eten en drinken voor onderweg dient u zelf mee te nemen.

Rijders op een elektrische fiets zijn van harte welkom. De routes zijn niet geschikt om met een scootmobiel te rijden.

 

Nieuwsgierig geworden? Zin om mee te fietsen? Kijk op de website www.fietsgilde-apeldoorn.nl voor het volledige programma en alle informatie over de tochten.

Wat ons betreft: Tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *