Gentiaan Zomer Event 2016

De Gentiaanbuurt bruist

Gentiaan Zomer Event 2016

Op zaterdag 4 juni 2016 van 11.00-17.00 vond er een multiculturele ontmoeting plaats aan de Gentiaanstraat.

Deze ontmoeting vond voor de 10e keer plaats aan de voorkant van +Punt Gentiaan aan de Gentiaanstraat 331 in Apeldoorn. Voor kinderen waren er die dag kinderspelen en er was een podium opgesteld voor muziek en dans.

Omdat de Gentiaanstraat een multiculturele buurt is, waar de onderlinge cohesie sterk verbeterd kan worden, is deze ontmoetingsdag georganiseerd.

Op deze manier willen wij activiteiten gebruiken als middel

om bewoners met diverse sociale achtergronden bij hun
wijk te betrekken. Ook is er een voetbaltoernooi gehouden in de Citybox.
De kinderen zorgden zelf voor scheidsrechters en mede voor de organisatie van het toernooi.

De organisatie van het Gentiaan Zomer Event wordt gedaan door vrijwillige buurtbewoners uit de Gentiaanbuurt voor hun medebewoners uit de buurt. Samen met alle mensen uit de buurt zorgen zij er voor dat de Gentiaanbuurt bruist.

Natuurlijk kunnen wij dit niet organiseren zonder de hulp van de mensen van Don Bosco, ICF Apeldoorn, en Scoutinggroep Moorrees en alle vrijwilligers en sponsors die Gentiaan Zomer Event 2016 ondersteunen. Daarvoor onze hartelijke dank.

Met vriendelijke groet,

Gerard Houwer