Giro Gelderland maakt 80 ‘roze’ straatfeesten mogelijk

Italiaans Girofeest in jouw straat, geef je nu op!

Ben jij klaar voor de Giro d’Italia? Verzamel dan je leuke buren, je meest roze keukengerei en zorg dat jouw straat of buurt verandert in een Piazza, een Italiaans eetplein. In de Piazza kun je met families uit de straat Italiaans tafelen in een Giro-roze setting.

80 piazza’s door heel Gelderland Om in april en mei 2016 in heel Gelderland zoveel mogelijk roze straten te krijgen, maakt Giro Gelderland maar liefst 80 Piazza’s mogelijk. Doe je mee, dan krijg je een echt piazza-pakket met ingrediënten voor een pastamaaltijd (max. 25 buurtbewoners). Daarmee maak je er in een oogwenk een gezellige ‘roze’ boel van. Wie zich snel inschrijft om een Piazza te organiseren, maakt zelfs kans op een echte Italiaanse –aspirant – kok die op jouw feestje zijn pasta kookkunsten laat zien. Smullen maar!

Naast het piazza-pakket, is er per piazza ook € 800 beschikbaar waarmee je allerlei fiets- of andere activiteiten kunt organiseren om je Italiaanse Giro straatfeest tot een succes te maken.

Geef je nu op! Ook zin in een gezellig roze Giro straatfestijn met buren, vrienden of familie? Geef je dan snel op, en wie weet kun je jouw straat straks omtoveren tot een Italiaans buitenrestaurant. Aanmelden kan via een aanvraagformulier dat te downloaden is via

http://www.gelderland.nl/4/Sport,-subsidie.html

of op de subsidiepagina SUBS op de provinciale website www.gelderland.nl of via een link op de webpagina Gelderland Sport! van de provincie (www.gelderland.nl) of de website van Giro Gelderland (www.girogelderland.nl).

Na inschrijving hoor je zo spoedig mogelijk of je tot de gelukkigen behoort. De piazza’s vinden plaats vanaf 1 april 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *