Kerstconcert Trees-Voices in Teresia Kerk

theresia_logoNa de onttrekking aan de eredienst van de Teresiakerk, in 2013, gaan de deuren weer open!

Op zondag 13 december 2015 zal het koor Trees-Voices een kerstconcert verzorgen logo_treesvoicesvoor iedereen die graag wil luisteren naar prachtige kerstliederen.

De kerk is in kerstsferen gehuld en het zal voor velen een vertrouwd weerzien zijn.

Vanaf 14.00 uur is de Teresiakerk aan de Haagwinde open en om 14.30 uur begint het concert.

Op het repertoire staan bekende kerstliederen zoals:

– Stille Nacht – Mary’s boychild – The Incarnation en vele anderen…

Het kerstconcert is gratis te bezoeken.

Voor een tegemoetkoming in de kosten, zal er na afloop een deurcollecte worden gehouden.

Mede door de vele verzoeken van parochianen om weer van Trees-Voices te kunnen genieten, hebben wij van de Emmaüsparochie goedkeuring gekregen om in onze Teresiakerk dit kerstconcert te organiseren.

Poster_kerstconcert_Trees-Voices_2015

Vanuit de adventsgedachte is het thema: “Terug naar de stal”.

Trees-Voices is ontstaan uit een voormalig jongerenkoor en luisterde regelmatig met gezang de liturgie op in de voormalige Teresia Parochie. Na de kerksluiting is Trees-Voices als onafhankelijk koor verder gegaan. Het koor bestaat uit 28 koorleden die voornamelijk kerkliederen zingen voor het opluisteren van vieringen o.a. voor verzorgingshuis St. Marie, Gelre Ziekenhuis en de Heilig Geest Kapel in Assel. Daarnaast op verzoek voor oecumenische diensten op verschillende locaties.