Kootwijker Duin en Veentocht 2015

De Wandelcommisie van de stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn heeft de organisatie van de wandeltochten, in het verleden georganiseerd door de Oostelijk Wandelsport Bond, op zich genomen. Door de fusie van de NWB met de KNBLO, afgelopen januari, dreigde deze tochten in de omgeving Apeldoorn verloren gegaan. De voortzetting is nu echter gewaarborgd. Nu ook de gemeente Apeldoorn het wandelen een warm hart toe draagt, het draagt meer dan zeker bij aan een goede gezondheid, proberen wij op onze manier hiervoor ook de aandacht te vragen en op deze wijze een zo groot mogelijk publiek in Apeldoorn te bereiken.

Is er bij behoefte aan meer informatie o.d. dan kunt u zich ten alle tijden tot ons wenden.

Kees Wiedeman Kenbeek

voorzitter wandelcommissie stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn