Meer plezier, met minder energie?

De gemeente Apeldoorn heeft als ambitie om in 2030 energieneutraal te zijn. We staan voor de enorme opgave om de CO2-uitstoot terug te dringen. Laten we daar dus vandaag mee beginnen!

Daarom willen we u ‘Power in de huiskamer’ aanbieden, geheel gratis. Het doel is om te inspireren, ervaringen en tips uit te wisselen.

Wat is het? Het is een gezellige avond bij iemand thuis in de huiskamer. Misschien bij u? Een opgeleide vrijwilliger kijkt met uw gasten naar het energieverbruik en de -rekening van de woningen, door deze te vergelijken met elkaar. In de loop van de avond zullen uw gasten ontdekken waar ze (onbedoeld) energie verspillen en hoe je kunt besparen.

Ook zonder investeringen is er veel te winnen. Met name door je bewust te worden van je energieverbruik kun je met simpele maatregelen al minstens 5 tot 10% besparen. U doet dat zelf misschien al wel, maar hoe zit dat met uw buren, uw familie, sportvrienden, collega’s? Hoe kun je meedoen? Deelnemen is geheel gratis.

U zorgt voor een huiskamer met 6 tot 8 gasten en voor de koffie en thee. Wij zorgen voor een vrijwilliger die de avond komt leiden. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur, maar een ochtend of middag behoort ook tot de mogelijkheden.

De huiskamerworkshop Power in de Huiskamer is bedacht in het kader van Kerschoten Energieneutraal en is nu beschikbaar voor iedereen in Apeldoorn. Voor informatie of om uw huiskamer aan te melden kunt u contact opnemen met Marjolein Tillema. E-mail: regisseur@kerschotenenergieneutraal.nl.

Flyer Power in de huiskamer