Nieuwe dienstregeling buslijnen per 13 december 2015

Op zondag 13 december 2015 gaat de nieuwe dienstregeling in van bussen van de stadsdienst Apeldoorn. Het reizigersplatform Rocov heeft advies gegeven en de gemeente Apeldoorn is geïnformeerd over de voorstellen. De dienstregeling is goedgekeurd door de provincie Gelderland.

Omdat het tijdelijk winkelcentrum is gebouwd nabij de Fauststraat, is de oplossing die Syntus aan het begin van de vorige dienstregeling heeft aangeboden helaas géén duurzame gebleken. Omdat er weinig ruimte/tijd is in de dienstregeling, gaat Syntus lijn 8 weer splitsen in een ‘gestrekte’ lijn via de Sluisoordlaan (8) en een route via de Fauststraat en Anklaarseweg (9). Syntus wil de keerlus van lijn 8 en 9 graag verleggen naar de rotonde Tweelingenlaan / Laan van de Leeuw / Laan van de Kreeft. Zo kan deze bus ook beter gebruikt worden door mensen die werken op Bedrijvenpark Apeldoorn Noord. We zijn hierover met de gemeente in gesprek.

Alle wijzigingen zijn vanaf 1 december 2015 ook te vinden op www.syntus.nl

Het voordelige € 1,50 tarief waarmee de reizigers na 9:00 en in het weekend binnen de stad Apeldoorn een enkele reis met de bus kan maken, blijft ook in 2016 gelden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *