Podium in Park Zuidbroek

De stichting Vrienden van Park Zuidbroek zijn bezig om een podium te realiseren in het park Zuidbroek. Het is de bedoeling om daar kleinschalige activiteiten te organiseren door en voor de bewoners van Zuidbroek en Zevenhuizen. Hopelijk wordt dit een centrale ontmoetings- en podiumplek in het park, waar activiteiten en concerten kunnen plaatsvinden. Een plek waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Zoals te zien op bovenstaande afbeelding, is het de bedoeling om een intiem amfitheater te realiseren naast de bestaande Citybox. De Provincie is gevraagd voor subsidie en ze denken verder aan sponsoring, crowdfunding en zelfwerkzaamheid van bewoners.

Wilt u meer weten over dit Parktheater Zuidbroek? Klik dan op de link voor meer informatie en vragen hoe u kunt bijdragen om dit prachtige plan te realiseren.