Start sportseizoen

Voordeling sporten onder deskundige leiding
De Vereniging Zaalsport Apeldoorn start vanaf  woensdag 2 september 2015 weer met het nieuwe sportseizoen. Op verschillende avonden en meerdere locaties is het mogelijk om een zaalsport te beoefenen, zoals conditietraining, steps en volleybal.
Lekker bewegen en plezier daarbij staat voorop. Ook personen die wat ouder zijn en/of een lichamelijke beperking of chronische aandoening  hebben zijn welkom bij onze vereniging. In overleg met de trainer kan de sportactiviteit individueel zo aangepast worden dat het haalbaar wordt om met de groep mee te doen.
Via een mail naar zaalsportapeldoorn@live.nl kun je je vrijblijvend aanmelden voor 2 gratis proeflessen. De contributie is laag (vanaf € 12,50 per maand) en er hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden. Alle informatie over de sportfaciliteiten is te vinden op www.zaalsportapeldoorn.nl.