Uitnodiging startbijeenkomst Buren voor Buren

Beste bewoner,

Hierbij willen wij u graag uitnodigen voor een startbijeenkomst van het project:

“Buren voor Buren”

Buren voor buren brengt wijkbewoners met elkaar in contact zodat zij iets voor elkaar kunnen betekenen zonder dat daar direct iets tegenover staat. Uit onderzoek blijkt namelijk dat buurtbewoners elkaar graag willen helpen maar dat men niet weet hoe men dit het beste kan aanpakken. Dat kan van alles zijn: gezelschap, de hond uit laten, een klusje doen in huis etc.

Het matchen van bewoners die iets te bieden hebben en bewoners die een vraag hebben biedt hier een oplossing voor. U hoeft natuurlijk echt niet altijd klaar te staan. U kunt ook af en toe een handje helpen, op momenten waarop het u uitkomt. Beter een goede buur dan een verre vriend. En een goede buur hoeft niet persé náást je te wonen, een straatje of buurtje verder kan ook.

We nodigen u van harte uit voor de startbijeenkomst op:

Datum  : dinsdag 15 maart Locatie : Koningin Wilhelmina Tijd   : van 19.00-20.30 uur Hier kunt u meer horen over dit mooie project.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Maria van der Maat van Stimenz ’06-52050876 of via de mail: m.vandermaat@stimenz.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *