Uitnodiging Vellertheuvel

Hierbij wordt u uitgenodigd voor een inloopbijeenkomst op woensdag 13 april , van 17.00 tot 19.00 uur in Het Kristal aan de Distelvlinderlaan. U kunt zonder afspraak langskomen.

Graag informeer ik u dan over de invulling van het gebied tussen de in aanbouw zijnde school, de Korrelhoed en de Laan van de Maagd.

Het stedenbouwkundig plan en het bestemmingsplan Zuidbroek uit 2006 stond voor dit gebied  een groene zone met vier woongebouwen toe. De gemeente heeft besloten om een nieuwe invulling van dit gebied te maken, met grondgebonden woningen. De huidige ontwerpen passen niet het geldende bestemmingsplan. Daarom is het nodig voor dit gebied het bestemmingsplan te herzien.

Omdat u in de directe omgeving woont of werkt, vinden wij het belangrijk om u te laten zien hoe dit plan eruit ziet. Dit willen wij doen door middel van een inloopbijeenkomst. U kunt tijdens deze bijeenkomst de plannen bekijken en vragen stellen, er zal geen presentatie worden gegeven.

Omdat het als informatiemoment is bedoeld, kunt u nu nog geen bezwaren tegen het plan indienen, dit zal wel het geval zijn bij de bestemmingsplanprocedure, die enkele weken na de inloopbijeenkomst zal starten. Over de bestemmingsplanprocedure wordt u nog apart geïnformeerd.

Wij zien u graag op de 13 april. Mocht u die dag niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kunt u contact opnemen met ondergetekende voor een aparte (telefonische) afspraak.

Annemarie Westerink,

Projectleider Zuidbroek

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *