Vanaf februari 2016 karten in Apeldoorn

e-karten apeldoornApeldoorn heeft vanaf 19 februari 2016 een kartbaan! Het is een e-kartbaan met gave licht- en geluidseffecten. Met de karts race je in een glow-in-the-dark 3D-omgeving. In het E-kart Center Apeldoorn drift je door de bochten, vermijd je obstakels en zorg je dat je als eerste de finish bereikt.

Het E-kart Center Apeldoorn opent vanaf 19 februari 2016 vijf dagen per week haar deuren van Hal 18 op het Zwitsalterrein (Vlijtseweg, Apeldoorn).

Speciale effecten

Met de futuristische ervaring van het e-karten lijkt het alsof je sneller gaat dan het licht. Het fysiek en digitaal racen wordt samengebracht in één beleving op de racebaan. Met de illustraties op de baan en muren lijkt het of je meedoet in een echt 3D racespel. Daarnaast zorgen de glow-in-the-dark elementen op de karts en op de baan voor een gaaf effect met het licht.

De kartbaan

De baan is ruim 320 meter lang en de uitdagende bochten maken dat het aankomt op de stuurkunsten. De snelste tijd wint! Er kunnen maximaal 8 karts op de baan en een heat duurt 10 minuten. Het voordeel van e-karten is dat de karts veel minder geluid maken dan gewone karts en ze hebben geen uitlaatgassen. In combinatie met de speciale effecten is de beleving optimaal.

Vrijgezellenfeest, familiedag, kinderfeestje of personeelsuitje

Voor een vrijgezellenfeest, kinderfeestje of andere groepen is het mogelijk om een e-kart arrangement af te nemen. Een arrangement bestaat onder andere uit ontvangst met drinken, in heats van 10 minuten karten en achteraf nog wat eten of een snack. Kijk voor meer informatie over de kartbaan op: www.HYPERLINK “http://www.ekartenapeldoorn.nl/”ekartenapeldoorn.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *