Wandelen door de natuur rond Apeldoorn

De wandelcommissie Apeldoorn e.o. van de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn houdt zaterdag 19 en zondag 20 maart a.s. de eerste Midden Veluwe Wandeltocht.

Vanaf startlocatie Van de Valk Hotel Apeldoorn De Cantharel (Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn) worden routes uitgezet van 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer lengte.

Er kan op beide dagen gestart worden vanaf 9 uur. Wie 30 km wil afleggen moet voor 10 uur vertrekken, wie 20 of 15 km wil lopen voor 12 resp. 13 uur. Starten voor de 10 en 5 km kan tot 14 uur. Om 17 uur moet iedereen weer op het uitgangspunt terug zijn.

De routes van de eerste Midden Veluwetocht zijn onverhard en voeren de deelnemers door de natuurrijke natuur rond Apeldoorn.

Iedereen die van wandelen houdt kan aan de tocht deelnemen. De routes zijn ook geschikt voor nordic walking. Honden mogen aan gelijnd meelopen.

Het inschrijfgeld bedraagt 3,50 euro per persoon, inclusies routebeschrijving en wandelboekplaatje. Leden van een erkende wandelsportorganisatie krijgen een euro korting. Een herinnering is na afloop beschikbaar tegen kostprijs.

Voor nadere informatie: tel. 06 – 53764861 of www.4daagseapeldoorn.nl/wandeltochten. E-mail: wandelcommissie@4daagseapeldoorn.nl.

De Midden Veluwetocht vervangt de Bondstocht van de OWB, die tot en met vorig jaar werd gehouden.