Wij houden Park Zuidbroek schoon !

Dan is het volop genieten van de planten en vogels in de natuur zonder je te ergeren aan al die troep die sommige mensen van zich af gooien. Plastic zakjes, bekertjes, flesjes in het gras of in en op het water. Een vloerkleed, een autoband en een pallet hebben we al uit het park gesleept.

zwerfvuilopruimteambEens in de twee weken gaan we met 8 deelnemers het hele park door dat we in 8 stukken hebben verdeeld . Ieder van ons heeft een veld geadopteerd.

Op deze manier doen wij, leden van de werkgroep Natuur van de Stichting Vrienden van park Zuidbroek mee aan de actie ” Heel Apeldoorn Rein” en hebben van de gemeente hesjes, grijpers en afvalzakken gekregen .

Kijk ook op onze website: www.parkzuidbroek.nl en steun ons door vriend van het park te worden.