Wonen & veiligheid

Wonen in zevenhuizen

Veiligheid in Zevenhuizen  

WhatsApp groep Zevenhuizen 


Plannen om te verhuizen binnen Apeldoorn, of kom je van buiten de plaats? hier onder een kort overzicht over 4 wijkdelen van zevenhuizen.

De wat oudere wijk Zevenhuizen, gelegen in het noordoosten van Apeldoorn, bestaat uit een aantal verschillende buurten, die we graag even apart beschrijven:

 

Sluisoord / Anklaar

Sluisoord en Anklaar zijn 2 buurten in de wijk Zevenhuizen. Deze buurten zijn voornamelijk in de jaren ’60 en ’70 van de 20e eeuw gebouwd. De buurten bestaan uit verschillende typen woningen, de bewoners zijn divers. In de wijk Anklaar is een winkelcentrum en er zijn plannen om deze in de toekomst te verbouwen. Een aantal hoogbouwflats in de wijk Anklaar zijn enkele jaren geleden gesloopt. Op deze locatie zijn en worden verschillende typen woningen gebouwd.

 

De Mheen / Sprenkelaar

De Mheen en Sprenkelaar zijn 2 buurten in Zevenhuizen. Ook deze buurten zijn voornamelijk in de jaren ’60 en ’70 van de 20e eeuw gebouwd. De buurten bestaan uit verschillende typen woningen en ook hier zijn de bewoners zijn divers. Aan het Korianderplein is winkelcentrum De Mheen gelegen. Het Mheenpark heeft aan het begin van deze eeuw een opknapbeurt gekregen. Het park is het grootste stadspark van Apeldoorn.

 

logo

 

Huren of kopen klik dan op het plaatje van Ons Huis. Hier vindt u meer details over de wijken en hoe u in aanmerking kunt komen.

 

 

 

 


Veiligheid in Zevenhuizen

 

Aangifte doen Voor het doen van aangiftes kunt u (alleen op afspraak) op ons bureau terecht op: maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 21:00 uur zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Voor meer informatie over aangifte doen klik hier! Heeft u iets gezien dat u aan de politie wilt doorgeven, maar waarvoor het niet nodig is acuut ter plekke te komen? Vul op internet www.politie.nl het meldformulier in, of bel 0900-8844. Voor het indienen van een klacht over (optreden van) de politie bestaat er op internet een klachtenformulier.

Uw wijkagent is:

Dhr. Metin Kurt kurtm
  • Gentiaan
  • Sluisoord
  • De Mheen
  • Sleutelbloem

De wijkagent is beschikbaar voor spreekuur op dinsdag van 13:30 – 15:30 aan de Faustraat 2A te Apeldoorn.

datarfcsdfnz0lfprhsm0ublxdzhdrdfhtmhhn1u-gme8xcpbbgqxjhbziv5xfothlytvbr38yrutdppjw8sggj_7bhvxgt5iktazo3ixluwm6etslhkfw13zvfyflzo8akec6vuupye3bsxy74nor7fqqd4lkdythxyf0

 


WhatsApp groep Zevenhuizen

Wijkraad buurtpreventie
Voor de WhatsApp buurtpreventie verwijzen wij u graag door naar haar eigen pagina.

Reageren is niet mogelijk