Zomeravond picknickconcert 4 september: we wijken uit naar het Kristal

Met pijn in het hart heeft het bestuur van de Stichting Vrienden van Park Zuidbroek besloten om het zomeravond picknickconcert op 4 september te houden in het Kristal en niet in park Zuidbroek. Bij de weersverwachting voor vrijdagavond (14 graden C en een neerslagkans van 90%) is een picknick in de openlucht geen optie.

Voor de uitvoering zijn alle ruimten van het Kristal, inclusief Brasserie Briljant beschikbaar.

Daarmee kan het programma grotendeels worden uitgevoerd.

• Bezoekers kunnen vanaf 17.30 uur een (picknick)plaatsje zoeken.
  • Rond 17.45 uur komen de schoolkinderen van de Diamant terug van hun adventuretocht ’s middags en laten hun schoollied horen.
  • Om 18.00 uur is de BBQ warm en zijn grillgerechten en drankjes beschikbaar. Tijdens het eten houdt Cirque Magnifique jong en oud bezig met een vrolijke circusworkshop.
  • De prijsuitreiking van de lezersactie van de NoordKrant vindt om ca. 19.00 uur plaats.
  • Vanaf 19.30 uur is het concert van Muziektheater Apeldoorn en Harmonieorkest pr. Juliana, met parallel daaraan voor de kinderen een grappige muziekworkshop van Annemiek en Bart.

De bedoelde sfeer van een openluchtfestijn kunnen we helaas weer niet realiseren, maar we beloven dat het vrijdagavond 4 september in het Kristal ook een gezellige boel wordt.

Iedereen is welkom               Toegang gratis