Recreatie

Het Kristal.

Het Kristal is een unieke bron van ontmoeting en beleving voor iedereen. Een bijzonder gebouw in het hart van de nieuwe wijk Zuidbroek in Apeldoorn. Bijzonder omdat er zoveel verschillende organisaties zo intensief samenwerken. Maar het Kristal is ook bijzonder omdat er 100 woningen zijn en een groot aantal zorgvoorzieningen. Hier kunnen mensen zorgeloos wonen en blijven wonen. Met al deze functies in één mooi en duurzaam gebouw heeft het Kristal het goed voor elkaar.

agenda-seminars-2016-692-800-800<< Klik op het plaatje voor de agenda

 

 

Ontmoetingsplek
Kristal is aangewezen als ontmoetingsplek. Apeldoorn heeft in alle wijken één of meerdere ontmoetingsplekken, waar mensen terecht kunnen voor activiteiten, ontmoeting, informatie en ondersteuning. Elke ontmoetingsplek organiseert eigen activiteiten voor buurtbewoners en voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.


logo-1

Zwembad het Kristal – AquaActief

Als onderdeel van het multifunctionele karakter van het Kristal zijn er ook een zwembad en sport-/gymvoorzieningen.

In het zwembad vinden met name (aangepaste) wateractiviteiten op het gebied van speciaal onderwijs plaats. Daarnaast worden er ook andere (reguliere) zwemactiviteiten georganiseerd, zoals les-, banen- en doelgroepzwemmen.

Bezoekadres zwembad:
Distelvlinderlaan 320
7323 XB Apeldoorn

zwembad_450

 


Sportzaal het Kristal

De sportzalen worden overdag gebruikt voor het geven van bewegingsonderwijs. ’s Avonds vinden er (georganiseerde) sportactiviteiten plaats voor de buurt en verenigingen.

Zowel het zwembad als de sporthallen worden beheerd en verhuurd door Accres.

Bezoekadres sportzalen:
Citroenvlinder 87
7323 RC Apeldoorn


 

Kinderactiviteiten het Kristalunknown

Bladzijde uit WZZ 2016 Oktober

Reageren is niet mogelijk