Zorg & welzijn

In Zuidbroek zijn verschillende zorginstanties actief en worden diverse activiteiten georganiseerd. Veel vindt plaats vanuit ontmoetingsplek het Kristal. De activiteiten staan vermeld op ontmoetelkaarinApeldoorn.nl

Informatie over activiteiten in het Kristal zijn te vinden op kristalapeldoorn.nl.

Maar er is nog iets. Als u zelf iets wilt doen kunt u uw diensten aanbieden met de DEELBON. Deze is bij de receptie van het Kristal verkrijgbaar en daarop kunt u invullen welke diensten u beschikbaar stelt.

Ontmoetingsplek het Kristal heeft ook een kluspunt. Heeft u een klein klusje in huis of is uw fiets stuk? Voor een kleine vergoeding staan vrijwilligers voor u klaar. De locatie is Distelvlinder 200 (naast de woontoren de Amber) op dinsdag woensdag donderdag en vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur .

Bent u zo’n vrijwilliger en heeft u een talent dat u wilt inzetten, of bent u op zoek naar een vrijwilliger? Kijk dan op talent.apeldooorn.nl of op www.apeldoornpaktaan.nl.

Reageren is niet mogelijk