Alles over ‘Wandelen in Apeldoorn’ op één website

APELDOORN – Een website waarop alles over de wandelmogelijkheden in Apeldoorn te vinden is. Dat is www.wandeleninapeldoorn.nl, dat onlangs online is gezet.

De website is een initiatief van de werkgroep Wandelen in Apeldoorn, onderdeel van de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn. Doel is om zowel de startende als de geoefende wandelaar die informatie te geven die hem of haar verleidt of uitdaagt om te gaan wandelen in Apeldoorn en omgeving.

In de toekomst zal op deze website alle informatie te vinden zijn over wandelen in Apeldoorn: wandelgroepen, georganiseerde wandeltochten, gemarkeerde wandelroutes, nieuws over wandelen in Apeldoorn en over wandelen in het algemeen (bv. gezondheid).

Deze website is een eerste aanzet van de werkgroep om initiatieven en activiteiten op het gebied van wandelen in Apeldoorn samen te brengen en op één plaats zichtbaar en vindbaar te maken. In de toekomst zal de website verder worden ontwikkeld.

Daarnaast wil de werkgroep Wandelen in Apeldoorn een overlegstructuur en samenwerking opzetten met wandelorganisaties, -verenigingen en /of groepen, om het wandelen in Apeldoorn te bevorderen.

Zie www.wandeleninapeldoorn.nl

E-mail: info@wandeleninapeldoorn.nl