Crowdfunding Zonnepark Zuidbroek

Zoals eerder in de Noordkrant gepubliceerd wordt het mogelijk om via crowdfunding een bijdrage te leveren aan de realisatie van Zonnepark Apeldoorn in de wijk Zuidbroek.

Op 8 maart 2018 zal Wethouder Mark Sandmann het eerste zonnepaneel plaatsen en later in het voorjaar van 2018 wordt de eerste schone energie van het zonnepark al geleverd. Het is de nadrukkelijke wens van zowel de gemeente Apeldoorn als initiatiefnemer Encon en Over Morgen om de financiële participatie mogelijk te maken samen met bewoners van de wijk Zuidbroek en omstreken.

U krijgt de mogelijkheid om via crowdfunding te investeren in het Zonnepark Zuidbroek. Met de opbrengst van de crowdfunding worden de panelen van het park betaald. Wie meedoet draagt dus echt bij aan de realisatie van duurzame energieopwekking in Apeldoorn. Iedereen die interesse heeft om dit initiatief te steunen is welkom om mee te profiteren. Om zoveel mogelijk bewoners in staat te stellen om in het park te investeren, is dat al mogelijk vanaf een bedrag van € 250,=. 

Bent u ook benieuwd naar de financiële kenmerken van de investering? Meer informatie volgt zeer binnenkort! Wilt u niet wachten? Voor vragen kunt u een bericht sturen naar info@zonneparkapeldoorn.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *