Garagepad feest !

Op 1, 2 en 3 juli 2016 hebben een aantal bewoners van de Operettestraat en de Mazurkastraat hun eigen buurtfeest georganiseerd. Extra speciaal was het feit dat het de 25e editie was. Het begon allemaal 25 jaar geleden toen het garagepad welke de 2 straten van elkaar scheidt opnieuw werd bestraat. Met het het budget wat overbleef is besloten een bbq te organiseren. Deze viel letterlijk en figuurlijk zo in de smaak, dat er voor gekozen is dit jaarlijks te laten terug komen!

Het concept is eigenlijk vrij simpel, zo neemt de organisatie waar voor de BBQ en het vlees  en de buren zelf brengen hun eigen culinaire versnaperingen mee evenals hun drankjes.  Dit gaat al 25 jaar lang op dezelfde wijze en dat gaat fantastisch! Overigens is slagerij Laurenschutz ook al 25 jaar van de partij als leverancier voor het heerlijke vlees en mede door zijn lange verbintenis aan onze BBQ hebben wij besloten hem in het zonnetje te zetten en werd hij geeerd met een oorkonde.  Dat had hij niet verwacht!

Doordat het natuurlijk een speciale editie was hebben wij besloten dat het een bijzonder tintje moest hebben en heeft Dhr. Richard Lock van de wijkraad Zevenhuizen-Zuidbroek de bijzondere avond geopend.

Een fantastisch evenement wat overigens de gehele dag al in volle gang was. Zo was er morgens al een kinderprogramma en s’ middags heeft DJ kim haar plaatjes uit de speakers laten knallen.

 

Bijdrage van Tonny Engel.

 

 

Heeft u ook zo’n leuke buurt bbq of event georganiseerd?
Laat het ons dan graag weten via wijkraadzz@hetnet.nl en stuur natuurlijk ook graag de foto’s mee!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *