Gratis outdoor activiteiten voor jongeren op het FSG terrein.

Ingekomen stuk van de gemeente:

Apeldoorn – Young055, kersvers jongerenplatform, start nu in samenwerking met Stimenz, Accres en FSG ook met activiteiten op de FSG Campus. Online is er al veel aanbod, terwijl buiten tot voor kort weinig te doen viel.

“In samenspraak met de gemeente Apeldoorn mogen we daar, rekening houdend met alle maatregelen, eindelijk wat verandering in aanbrengen” aldus Pieter Peerbolte, projectleider Sport en Recreatie van Young055 locatie FSG.

Zelf vuur maken & Boogschieten; dat is de eerste activiteit op vrijdag 19 februari. Daarna volgen vooralsnog de Bootcamp Running Trail (25/2) en een tweetal Mountainbike clinics (26/2 en 5/3). Afhankelijk van de animo en maatregelen van het RIVM wordt er daarna verder opgeschaald in diversiteit en aantal activiteiten.

FSG, Stimenz en Accres (Sportstimulering Apeldoorn) zijn de initiatiefnemers van de activiteiten op het FSG terrein. Op de FSG Campus vind je vele sport gerelateerde organisaties en een prachtig buitenterrein met veel ruimte voor allerlei outdoor activiteiten. En ook indoor staan er trouwens allerlei activiteiten gepland, zodra het weer mag gaan we ook hier van start.

Enthousiast geworden? Meer info en het aanmeldformulier vind je via de volgende link: www.young055.nl/lets-do-it

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *