Gratis uw verkeerskennis opfrissen?

Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert een opfriscursus voor senioren van 65 jaar en ouder van de gemeente Apeldoorn. In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Zo maken nieuwe typen vervoersmiddelen zoals de e-bike gebruik van de weg, zijn er nieuwe verkeersregels gekomen en zijn verkeerssituaties ingewikkelder geworden. Denk daarbij aan kruispunten, turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enz. In 2 bijeenkomsten van 2 uur worden senioren onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van VVN bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen, waardoor senioren langer mobiel blijven en ook in de toekomst veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. De cursus wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeente Apeldoorn in opdracht van ROV Oost-Nederland.

 

  • 1e bijeenkomst: donderdag 12 november 2020 van 10.00 tot 12.00 uur
  • 2e bijeenkomst: donderdag 26 november 2020 van 10.00 tot 12.00 uur
  • Locatie: Irenegebouw naast de Grote Kerk, Loolaan 16, 7315 AB Apeldoorn

 

De cursus heeft een informatief karakter en is dus geen examen. Deelname is gratis. Neem gerust uw buurman/buurvrouw, een familielid of kennis mee. Wel vooraf aanmelden! Voor uw en onze eigen veiligheid heeft VVN maatregelen getroffen om de cursus coronaproof uit te voeren. In verband met COVID-19 is het dit jaar niet mogelijk om deel te nemen aan een individuele praktijkrit.

Aanmelden

Vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit adviseert VVN u direct aan te melden via www.vvn.nl/opfriscursussen of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. VVN Opfriscursus Apeldoorn. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer.

Bel voor meer informatie naar: 0575 – 510 144.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *