Mobuur actief in de wijk

Mobuur is een nieuwe vervoersdienst, voor iedereen. Met vrijwillige chauffeurs en twee elektrische auto’s brengt Mobuur u op verzoek van deur-tot-deur binnen het werkgebied.

Per 1 maart is het werkgebied van Mobuur uitgebreid. Mobuur rijdt nu ook naar een aantal afspreekpunten in úw wijk. U kunt dus van deze punten vervoerd worden naar elk gewenst adres binnen het werkgebied van Mobuur – dat grofweg de wijken Kerschoten, De Naald en het noordelijke deel van De Parken betreft. Het gaat om de volgende afspreekpunten:

• Tijdelijk winkelcentrum Anklaar
  • Het denksportcentrum aan de Sleutelbloemstraat
  • Het Hospice aan de Polkastraat

De spelregels
Iedereen kan een ritje boeken bij Mobuur. Een indicatie of abonnement is niet nodig. U hoeft alleen maar even te bellen. De vrijwillige chauffeurs van Mobuur brengen u graag, maar blijven binnen het werkgebied! Binnen 15 minuten staat de auto bij u voor de deur. En hebt u hulp nodig met het tillen van de boodschappen of het inklappen van een rollator? Ook dat doet Mobuur graag.

Een ritje kost € 1,50. Gaat u binnen het uur weer terug? Dan betaalt u niets extra! U kunt pinnen bij de chauffeur, of een 10-ritten kaart kopen.
Mobuur is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 uur tot 17 uur.

www.mobuur.nl

telefoonnummer 06-30 47 89 79