Nieuwbouw ‘t Podium

De woningbouw ontwikkeling van de wijk ‘t Podium gaat na lange tijd weer verder.  In januari 2018 wordt gestart met de bouw van 28 woningen aan de Rusalkastraat en de Don Carlasstraat, net ten noorden van het tijdelijke winkelcentrum Anklaar. De bouwer Slokker Innovate heeft de direct omwonenden geïnformeerd over de werkzaamheden en hieronder ziet u over welke locatie het precies gaat.

In januari starten zij met het inrichten van het bouwterrein. In februari zal het heiwerk uitgevoerd worden en daarna worden de woningen gerealiseerd. In het 3e kwartaal van 2018 verwacht Slokker Innovate de woningen op te leveren. Heeft u interesse of wilt u een indruk krijgen van de nieuw te bouwen woningen dan kunt u op deze link klikken.

 

Ook Reinbouw heeft een woningbouwplan met 26 woningen ontwikkeld tussen de Don Carlosstraat, het tijdelijk winkelcentrum en de vijver. Voor deze woningen die Reinbouw graag wil bouwen, zal eerst een uitwerkingsprocedure doorlopen moeten worden. Dit betekent dat het stedenbouwkundige plan gedurende zes weken ter inzage wordt gelegd. Voorafgaand aan deze procedure willen we u graag informeren over de woningbouwplannen en de aan te leggen openbare ruimte.

Nadat het tijdelijk winkelcentrum weg is, zal ook deze plek ontwikkeld worden met woningbouw. Wanneer dat zal gebeuren is op dit moment nog niet duidelijk.

Voor vragen kunt u terecht op de inloopavond voor het totale plan. Deze is gepland in Woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina op 6 februari ook van 18.30 tot 20.30 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *