Open dag basisscholen Apeldoorn

PERSBERICHT

Apeldoorn, 20 september 2018

 APELDOORN – www.basisscholenapeldoorn.nl

Tijdens de open dag kunnen ouders en kind(eren) op een laagdrempelige wijze de sfeer ervaren op de basisschool en in gesprek te gaan met directie, leerkrachten, leerlingen of ouders over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor peuters is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school.

 

Welke basisschool kiezen?

Op www.basisscholenapeldoorn.nl is een overzicht te vinden van alle basisscholen in de gemeente Apeldoorn. Door het invullen van een aantal zoekfilters zoals onderwijsvorm, reistijd, kinderopvang etc. kan gemakkelijk gezocht worden. Ouders kunnen zo een eerste voorselectie maken van scholen die aanspreken.

 

Samenwerking kinderopvang

Veel scholen in Apeldoorn werken nauw samen met kinderopvangorganisaties, die vaak ook gevestigd zijn in het schoolgebouw. Deze opvang kan variëren van kinderdagverblijf en peuteropvang tot buitenschoolse opvang. Op de meeste scholen kunnen ouders ook daar een kijkje nemen en in gesprek gaan met pedagogische medewerkers.

 

Initiatiefnemers

Deze open dag en www.basisscholenapeldoorn.nl is een initiatief van Leerplein055, PCBO Apeldoorn en Veluwse Onderwijsgroep. De stichtingen trekken hierin gezamenlijk, met alle basisscholen, op.

 

fotograaf: Sunny Gardeur

Neem voor meer informatie over dit bericht contact op met:

Madeleine Schouten (Leerplein055): 055 – 539 37 59 / mschouten@leerplein055.nl
Marije Meijer (PCBO Apeldoorn): (06) 53 33 86 01 / mmeijer1@pcboapeldoorn.nl
Linda van Beek (Veluwse Onderwijsgroep): 055 – 577 97 82 / l.vanbeek@veluwseonderwijsgroep.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *