Uitnodiging informatiebijeenkomst Inrichting park Broekhuysenweg

Binnengekomen bericht van de gemeente:

Binnenkort starten we met het voltooien van uw woonomgeving in de wijk Zuidbroek. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Graag nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst op donderdag 16 juli a.s. In 2020 starten de werkzaamheden. In het najaar van 2020 starten we met de uitvoering (of een deel van de uitvoering) van de inrichting van het park aan de Broekhuysenweg (tussen Broekhuysenweg en nieuwbouw De Wingerd). Als bijlage treft u een tekening van het gebied wat ingericht wordt aan.

Wat gaat er precies gebeuren?

Op de tekening in de bijlage ziet u roodomrand het gedeelte dat ingericht wordt als park. Dit park zorgt voor een natuurlijke scheiding van uw woongebied met het komende nieuwbouwproject De Wingerd. Nieuwbouwproject De Wingerd wordt gerealiseerd in 2020 vanaf de Terwoldseweg tot aan het parkdeel.

De werkzaamheden omvatten o.a.:

  • Het maken van oversteekjes in de sloot aan de Broekhuysenweg;
  • Het planten van diverse soorten groen (bomen en struiken);
  • Het maken van een avontuurlijke speelplek.

Wat vindt u van het ontwerp? Graag gaan we met u in gesprek over het ontwerp. U bent van harte welkom op donderdag 16 juli a.s. bij Het Kristal, Distelvlinderlaan 200 in Apeldoorn. Om te voldoen aan de coronamaatregelen en om ieders veiligheid te kunnen garanderen hebben we de avond opgedeeld in tijdsblokken.

U kunt zich voor één van deze tijdsblokken aanmelden.
Donderdag 16 juli 2020
1e tijdsblok: 18.30 – 19.15 uur
2e tijdsblok: 19.30 – 20.15 uur
3e tijdsblok: 20.30 – 21.15 uur

Wilt u met ons meedenken? Meldt u dan uiterlijk woensdag 8 juli a.s. aan bij projectsecretaris Janneke Visser via e-mail j.visser2@apeldoorn.nl. U kunt haar ook bellen op telefoonnummer 055 – 5801526. Aan de hand van het aantal aanmeldingen maken wij een indeling per tijdsblok. Wij laten u vooraf weten voor welk tijdsblok u bent ingedeeld. Mochten er veel aanmeldingen zijn, dan kan het zijn dat we u vragen om slechts met 1 persoon per huishouden aanwezig te zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *