Uitnodiging WaterCafé Apeldoorn op dinsdag 26 februari 2019

WaterNatuurlijk nodigt u graag uit voor het WaterCafé op 26 februari 2019. De bijeenkomst heeft als thema “Klimaat in de stad” en is van 19.30 tot 21.30 uur in Doc-Zuid, 1e Wormenseweg 460 in Apeldoorn.

WaterNatuurlijk is een waterschapspartij met oog voor natuur, cultuur en recreatie

WaterNatuurlijk wil ervoor zorgen dat de waterschappen hun taken uitvoeren met oog en respect voor natuur, cultuurhistorie en recreatie. Het klimaat verandert, we hebben steeds meer te maken met lange periodes van droogte, maar óók met extreme regenval. Daarnaast ‘versteent’ onze leefomgeving. Dit maakt de onderwerpen waar WaterNatuurlijk voor staat actueler dan ooit.

Interessante spreker uit de waterwereld gaat graag met u in gesprek

Theo Straatsma, ontwerper openbare ruimte bij de gemeente Apeldoorn, leidt het thema “Klimaat in de stad” in. Hoe kunnen we met elkaar bijdragen aan een klimaatbestendige leefomgeving? Natuurlijk is er gelegenheid voor vragen en discussie. In het tweede deel van de avond gaan we verder in kleinere groepen aan gesprekstafels. Zodat iedereen aan bod kan komen. Wat vindt u belangrijk in het waterbeheer? En natuurlijk maakt u kennis met Astrid Meier en Frans ter Maten die de kieslijst aanvoeren voor WaterNatuurlijk vanuit Waterschap Vallei en Veluwe. Zij zullen het verkiezingsprogramma kort toelichten.

Verenigingen kunnen zelf ook onderwerpen binnen dit thema onder de aandacht brengen

Wij nodigen de leden van uw vereniging van harte uit voor deze bijeenkomst. De avond is een mooie gelegenheid om te netwerken en om onderwerpen die u bezighouden onder de aandacht te brengen bij WaterNatuurlijk.

Aanmelden voor het WaterCafé kan via t.es2@chello.nl Wilt u de leden van uw vereniging informeren over ons WaterCafé van 26 februari aanstaande? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Willem Seine, via: wkfseine@gmail.com

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten op 26 februari!

Met vriendelijke groeten, Namens WaterNatuurlijk Willem Seine, avondvoorzitter