Vervolg ontsluiting Zuidbroek

Zoals gemeld in onze nieuwsbrief van november 2017 en bij de nieuwsberichten op deze website krijgt de ontsluiting van Zuidbroek zijn vervolg.

Tijdens een inloopbijeenkomst op woensdag 13 december 2017 in de
Jacobus Fruytier Scholengemeenschap, Anklaarseweg 71 in Apeldoorn wordt u bijgepraat en kunt u vragen stellen. De zaal is tussen 17.00 en 20.00 uur geopend. U kunt zelf bepalen wanneer u binnenloopt voor een kop koffie en een toelichting op de voorstellen.

Vooruitlopend op die bijeenkomst vindt u hieronder de sfeerplaten van RHK hoe de uiteindelijke inrichting is voorzien. Wanneer u vanaf de Laan van Zevenhuizen naar het noorden de Sluisoordlaan inrijdt in de richting van het Kristal, ziet u hoe het volgende:

  

De plannen van de laatste update waren om de Anklaarseweg af te sluiten. De Laan van de Dierenriem zou een tijdsafhankelijke afsluiting krijgen en de Distelvlinder zou worden ingericht als 30 km weg. Mocht dit onvoldoende zijn om sluipverkeer te weren, dan zou alsnog een tijdsafhankelijke afsluiting komen van de Distelvlinder. De busbaan zou worden voorzien van geluidswerende schermen. 

Wilt u weten wat de uiteindelijke plannen worden? Kom dan op 13 december naar de inloopavond. 

2 reacties

  1. Johan van den Boomgaard

    Na afsluiting van de Anklaarseweg zal sluipverkeer door woonstraten in de Muziekbuurt (Oratotiumstraat) ontstaan.
    Op welke wijze wordt dit ontmoedigd?

    • Tijdens een inloopbijeenkomst op woensdag 13 december 2017 in de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap, Anklaarseweg 71 in Apeldoorn kunt u al uw vragen stellen. De zaal is tussen 17.00 en 20.00 uur geopend. U kunt zelf bepalen wanneer u binnenloopt voor een kop koffie en een toelichting op de voorstellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *