Wegafsluitingen Don Carlosstraat bij ‘t Podium

De hele Don Carlosstraat tussen de Parelvissersstraat en het parkeerterrein van het tijdelijk winkelcentrum Anklaar is t.b.v. de uitvoering van de werkzaamheden en de veiligheid van de werknemers tussen 22 en 27 januari 2018 afgesloten voor het verkeer. Er is door de aannemer Dusseldorp gezorgd voor een omleiding. Deze loopt via de Anklaarseweg, Fauststraat en Laan van Zevenhuizen. De omleidingsborden zijn vanmorgen geplaatst.

De reden hiervan is dat het gebied aan de Don Carlosstraat bouwrijp wordt gemaakt, zodat er eind januari / begin februari gestart kan worden met de bouw van woningen door de ontwikkelaar Slokker Innovate. Voorafgaande aan de bouwwerkzaamheden is het nodig om de ondergrondse infrastructuur aan te passen. Voor de aanpassing van het riool moet de verharding van de Don Carlosstraat over de hele breedte van de weg worden opengebroken.

Wij hebben signalen ontvangen dat er door bewoners in met name Zuidbroek over deze afsluiting gesproken is. Daarom mijn vraag aan u of u deze informatie ook op de facebookpagina ‘Bewonersgroep Apeldoorn Zuidbroek’ kunt plaatsen.

Excuses voor de late bekendmaking hiervan.

Met vriendelijke groet,

Babs Merghart

Projectsecretaris

Team Projectmanagement, Eenheid Projecten, Vastgoed & Grond

Eén reactie

  1. Fred. van Vessem.

    Deze afsluiting valt niet zomaar uit de lucht.
    Fietsers en automobilisten werden verrast niet alleen bewoners uit
    wijkdeel Zuidbroek maar ook wijkdeel Zevenhuizen.
    Hoe zal de communicatie ,naar bewoners van Zevenhuizen-Zuidbroek ,verlopen bij start bouwactiviteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *