Wegwerkzaamheden Zuidbroek

Wegwerkzaamheden in Zuidbroek

Tussen half mei en eind juli is de Laan van de Leeuw in Zuidbroek wegens werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer.

Tijdens de werkzaamheden worden drempels, fiets- en voetpaden aangelegd. Ook zijn er asfalteringswerkzaamheden. Er wordt een overgang gemaakt, vergelijkbaar met de overgang tussen het bedrijvenpark en de woonwijk in de Laan van de Charleston. De Laan van de Leeuw is tussen het bedrijvenpark Apeldoorn-Noord en de woonwijk Zuidbroek tijdens de werkzaamheden afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Bedrijvenpark Apeldoorn Noord blijft in die periode gewoon bereikbaar.

Ook in andere delen van Zuidbroek zijn werkzaamheden. Ten noorden van de Laan van de Leeuw en Korrelhoed wordt het park rondom de nieuwe school definitief ingericht met wadi’s, fietspaden, speeltoestellen en groen. Het Oranjetipje en de Korrelhoed krijgen een definitieve bestrating. Bij de Distelvlinderlaan, Tangostraat en Rumbastraat worden trottoirs, inritten en verkeersdrempels aangelegd. Daarnaast staan er in Zuidbroek voor 2016 nog aanbrengen van verlichting, planten van bomen en inzaaien van gras op de planning.

Bron: Gemeente Apeldoorn

IMG-20160503-WA0000

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *