Zuidbroek wijziging 6 ontwerp

Van 15 juni 2017 tot en met 26 juli 2017 ligt het ontwerp van Zuidbroek wijziging 6 ter inzage. Het ontwerp van het wijzigingsplan betreft het vergroten van het toegestane vloeroppervlak aan detailhandel in multifunctioneel centrum Het Kristal in de wijk Zuidbroek, aan de Distelvlinderlaan 54 in Apeldoorn. Tijdens de periode waarin het ontwerp van het Zuidbroek wijziging 6 ter inzage ligt, kunnen belanghebbenden hun zienswijze over het ontwerp-plan geven. Dat kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk: stuur uw zienswijze naar burgemeester en wethouders, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van ‘zienswijze over ontwerp Zuidbroek wijziging 6’. De zienswijzen brief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en telefoonnummer bevatten.
  • mondeling: maak een afspraak met de heer R. Halfwerk, tel. (055) 580 5298.
  • digitaal: vul het formulier in op onze website, www.apeldoorn.nl/reactiebestemmingsplan(inloggen met DigiD). Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Hier vindt u de stukken in pdf:

Het ontwerp van het Zuidbroek wijziging 6 ligt ook ter inzage in het stadhuis. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u er meer over vertellen. Het plan kunt u ook bekijken op de internetzuil in het stadhuis. De openingstijden van het stadhuis en het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 14 juni 2017

 

bron:gemeente Apeldoorn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *