Recreatie

In het Kristal kan iedereen elkaar ontmoeting en beleving voor iedereen. Een bijzonder gebouw in het hart van de nieuwe wijk Zuidbroek in Apeldoorn. Bijzonder omdat er zoveel verschillende organisaties zo intensief samenwerken. Maar het Kristal is ook bijzonder omdat er 100 woningen zijn en een groot aantal zorgvoorzieningen. Voor de mensen die hier wonen zijn alle voorzieningen dichtbij beschikbaar. 

Het Kristal is aangewezen als ontmoetingsplek. Apeldoorn heeft in alle wijken één of meerdere ontmoetingsplekken, waar mensen terecht kunnen voor activiteiten, ontmoeting, informatie en ondersteuning. Elke ontmoetingsplek organiseert eigen activiteiten voor buurtbewoners en voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. klik op agenda om de activiteiten te bekijken.

 agenda-seminars-2016-692-800-800


 

Als onderdeel van het multifunctionele karakter van het Kristal is er ook een zwembad. Daar vinden met name (aangepaste) wateractiviteiten op het gebied van speciaal onderwijs plaats. Daarnaast worden er ook andere (reguliere) zwemactiviteiten georganiseerd, zoals les-, banen- en doelgroepzwemmen.

logo-1

Bezoekadres zwembad:
Distelvlinderlaan 320
7323 XB Apeldoorn

zwembad_450

 


In het Kristal zijn ook sportzalen. Deze worden overdag gebruikt voor het geven van bewegingsonderwijs en ’s avonds vinden er (georganiseerde) sportactiviteiten plaats voor de buurt en door verenigingen. Zowel het zwembad als de sporthallen worden beheerd en verhuurd door Accres.

Bezoekadres sportzalen:
Citroenvlinder 87
7323 RC Apeldoorn


 

Kinderactiviteiten het Kristalunknown

Bladzijde uit WZZ 2016 Oktober

Reacties zijn gesloten.